Sarm Gorj


Go to content

Membri

Despre noi

Suntem un grup de astronomi amatori din judetul Gorj ce ne-am constituit in aprilie 2009, Anul International al Astronomiei, ca filiala a Societatii Astronomice Romane de Meteori si dorim sa venim in sprijinul tuturor celor care doresc sa descifreze si sa se initieze in una din cele mai vechi stiinte, astronomia.
De aceea, de azi exista acest site. Noutati, stiri, evenimente, toate vor fi intr-o continua actualizare, pentru ca cei ce acceseaza site-ul nostru sa gaseasca informatii de ultima ora.
Membrii activi din acestui grup fac deseori iesiri in afara orasului, intr-o zona rurala, departe de poluarea luminoasa datorata iluminatului public, pentru a face observatii astronomice pe un cer cu adevarat instelat.
Rubricile propuse pentru accesare, speram sa fie usor de inteles si sa captiveze. Asa ca, ori de cate ori ne veti vizita, interesul de a afla lucruri noi si utile va fi satisfacut.

Va dorim cer senin!


Atunci cand starea vremii nu permite efectuarea de observatii astronomice, puteti calatori prin adancurile Universului navigand pe paginile preferate din acest site.


Locuri de observatii Ón Gorj:
- Lazaresti la 10km de Bumbesti Jiu,

- Preajba la 8km de Targu Jiu

Locul de desfasurare a activitatilor si discutiilor de popularizarea a astronomiei este situat in Clubul Elevilor din Bumbesti Jiu. Aici dispunem de o sala de curs in care se afla si fondul de carte al Astroclubului SARM Gorj.


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu